Tenzij u zich de laatste tijd niet bezig heeft gehouden met de laatste nieuwtjes op het gebied van social media, dan heeft u vast wel gehoord van Dan Bilzerian. Hij is geboren in Tampa, Florida, Verenigde Staten, op 7 december 1980. Hij mag misschien niet veel talent hebben maar hij is een echte social media beroemdheid en niet voor niks wordt hij de ‘Koning van Instagram” genoemd. Hij is ook acteur en professioneel pokerspeler wat hem geen windeieren heeft gelegd.

In 2009 deed hij mee aan de World Series of Poker Main Event waar hij 180st werd. In 2010 werd hij uitgeroepen tot de grappiste pokerspeler door Bluff Magazine. In 2013 beweerde Bilzerian dat hij 10.8 miljoen dollar had gewonnen in een nacht met het spelen van poker. In 2014 beweerde hij zelfs dat hij 50 miljoen dollar had gewonnen dat jaar. Hij is ook mede-oprichten van Victory Poker, een online poker room.
Verder houdt hij van snelle auto’s en mooie vrouwen. Op 9 maart 2011 racete Bilzerian tegen de advocaat Tom Goldstein voor een inzet van $ 385.000 in de Las Vegas Speedway. Bilzerian reed in een 1965 AC Cobra en Goldstein zat achter het stuur van een Ferrari 485 Italia. Het was Bilzerian die de race won.

Het is dus duidelijke dat Bilzerian reeds vele hoogtepunten heeft gekend in zijn leven. Om van de dieptepunten en zijn omstreden levensstijl maar niet te spreken. Maar hij is een beroemdheid, leidt een luxe leven, wordt omringd door mooie vrouwen, is eigenaar van schitterende auto’s en mooie villa’s in Hollywood, California en Las Vegas, Nevada. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 150 miljoen dollar. Al met al heeft hij het niet slecht gedaan voor iemand met weinig talent. En het ziet erna uit dat hij van plan is dit nog wel een tijdje vol te houden.

Wil je meer artikelen ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Naam

Email